Opptak av kurs: MOMSREGLER FOR KUNSTFAGLIGE PROSJEKTLEDERE

Du kan nå se opptak av kurs vi hadde om Momsregler for kunstfaglige prosjektledere torsdag 16. juni her:  Momsregler for Kunstfaglige prosjektledere (YouTube)

Selve presentasjonen til Hilde Alvsåker kan du laste ned her: Momsregeler kunstfaglige prosjektledere 16.06.- Hilde Alvsåker

Jobber du som kunstfaglig prosjektleder, og har spørsmål vedrørende reglverket knyttet til moms? Da er dette et kurs du absolutt bør få med deg. Avgiftsrådgiver Hilde Alvsåker klargjør lover og regler omkring moms ved konsulentvirksomhet innen kunst i offentlig rom oppdrag.

Som jurist arbeider Hilde Alvåker, med merverdiavgift som spesialfelt i Skattebetalerforeningen. Hun er redaktør for fagtidsskriftet Avgiftsnytt og underviser i mva ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

VISP, Kristiansand kunsthall, Agder Kunstsenter og Bomuldsfabriken Kunsthall inviterer til kurs for kompetanseheving for billedkunstnere på Sørlandet. Vi skal arrangere fire kurs/foredrag i løpet av 2022. Alle kurs/foredrag er gratis ved påmelding.

Kursrekken er støttet av Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune.