Kunst, kultur og regulering: Bli med på å omstille Europa og ditt lokalsamfunn!

COPAGDER: ACT24

14.-15.mars er det klart for kultur- og bærekraftssymposiet COPAGDER: ACT24 i regi av Arena for Bærekraft, Musikkontoret SØRF, Agder Kunstsenter, Sørnorsk Jazzsenter, Sørnorsk Filmsenter, Scenekunst Sør, Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Bølgen Bærekraftsenter, Hovedorganisasjonen Virke, NOKU (Norsk Kulturforum), NKA (Norske Kulturarrangører), Kristiansand Kommune og Ravnedalen Live:

Vi inviterer og utfordrer. På COPAGDER: ACT24, presenterer vi kulturfeltets innspill til standarder, nye krav og insentiver. Vi løfter frontløpere og lærer av hverandre. Gjennom to dager skal vi ha foredrag, panelsamtaler, workshops og diskusjoner som leder oss videre til bærekraftig handling.

COPAGDER: ACT24 er for kulturarbeidere, kunstnere, digitalhoder, kulturinteresserte fagfolk med hjerte for bærekraft, eksperter på bærekraftig omstilling, kommuner, fylkeskommuner, departementer, direktorater, næringsaktører, organisasjoner, studenter og representanter for hele verdikjeden innen kunst- og kulturproduksjon.

Arrangementet er støttet av Agder Fylkeskommune.
Se program under!

Praktisk informasjon:

Tid:

Torsdag, 14. mars 11:30 – fredag, 15. mars – 16:00

Sted:

Clarion Hotel Ernst Kristiansand