SIKRE TEGN

Kunstpunkt Lista har gleden av å invitere til seperatutstillingen SIKRE TEGN av Gunnhilde Høyer lørdag 26. august kl. 14.00. Åpningsord av kunstnerisk leder Erlend Helling-Larsen. Utstillingsperiode: 26.aug – 30 sept. 2023. Velkommen!

Utstillingen Sikre tegn viser en samling verk som utforsker maleri, skulptur og grafikk med utgangspunkt i en fasinasjon for avtrykket og det indeksikale tegnet, bildet som har kausalt og fysisk forhold til det som det stammer fra og det som det viser til. Verkene som vises i utstillingen kan leses som rapporteringer utformet av ulike dokumenterende og gjerne eksperimentelle verktøy; de er ulike former for fysiske og visuelle opptak og avtrykk av hendelser, fenomener, ansamlinger og materialer.

Gunnhilde Høyer (1983) bor og arbeider i Arendal. Hun har en MFA og BA i Kunstfag fra Kunsthøyskolen i Oslo (2010), og et utvekslingsår fra University of Art and Design Helsinki, School of Visual Culture, Department of Fine Arts (2006-2007). Hun har hatt separatutstillinger ved blant annet Arendal Kunstforening, Arendal (2018), Galleri LNM, Oslo (2015), ARTendal/Bomuldsfabriken, Arendal (2014), og deltatt på gruppeutstillinger ved blant annet Høstutstillingen, Kunstnernes Hus, Oslo (2014, 2021), Jubileumsutstilling, Sørlandets Kunstmuseum (2015), Jubileumsutstillingen for Sørlandsutstillingen, Lista (2019) og Bomuldsfabriken Kunsthall, Arendal i utstillingen 300 stjerner 11 stemmer ( 2023-2024). Høsten 2023 er hun aktuell med separatutstillinger på Kunstpunkt lista og på Palass i Kristiansand.