Foto: Eva Kylland

Fredag 21. Juni kl. 18

Gratis arrangement, åpent for alle

Sted: Agder Kunstsenter

Samtale med Barbro Raen Thomassen om boka: Dyrk og spis med glede. Aktivistisk matbok med oppskrifter fra egen hage

Fredag 20- juni kl. 18  inviterer Agder Kunstsenter til samtale mellom kunstner og forfatter Barbro Raen Thomassen og Mariken Kramer, kurator formidling ved Nasjonalmuseet.  Samtalen vil kretse rundt Thomassens nylig utgitte bok og hvordan hun bruker sin egen kjøkkenhage som utgangspunkt for både kunst, litteratur og mat på bordet. Det vil bli servert smaksprøver fra Barbros hage!

Barbro Raen Thomassen (f. 1954) er billedkunstner og forfatter bosatt i Birkenes. Hun er kjent for sine forstørrede frøformer hogd i stein – en poetisk visualisering av livets potensial. Hun har også skrevet flere bøker som forener kunstneriske og økologiske perspektiver. I vår kom hun med boken:

Dyrk og spis med glede. Aktivistisk matbok med oppskrifter fra egen hage.

En kjøkkenhage kan både gi mat og mot. Det handler om selvberging og aktivt vern og bruk av naturen. Dette er en bok det lukter jord av. Den handler om å spise det du har sådd og høstet, og om gleden ved å tilberede et godt måltid og dele det med noen. Den handler om å spise med årstidene og er en motsats til matkjedenes uniformering.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Barbro Raen Thomassen (f. 1955) er billedkunstner og forfatter bosatt i Birkenes. Hun er kjent for sine forstørrede frøformer hogd i stein – en poetisk visualisering av livets potensial. Hun har også skrevet flere bøker som forener kunstneriske og økologiske perspektiver. I vår kom hun med boken: Dyrk og spis med glede. Aktivistisk matbok med oppskrifter fra egen hage. En kjøkkenhage kan både gi mat og mot. Det handler om selvberging og aktivt vern og bruk av naturen. Dette er en bok det lukter jord av. Den handler om å spise det du har sådd og høstet, og om gleden ved å tilberede et godt måltid og dele det med noen. Den handler om å spise med årstidene og er en motsats til matkjedenes uniformering.

Foto: Eva Kylland