Transpositional Structures #1

Kunstpunkt Lista er stolte og glade for å kunne fortsette årets utstillingssesong med en separatutstilling av Ulf A.S Holbrook.

Vi vil sørge for at alle anbefalinger og retningslinjer fra myndighetene for smittevern overholdes i forhold til avstand, registrering av besøkende, begrenset antall besøkende i galleriet samtidig og selvfølgelig vil både antibac og munnbind være tilgjengelige i galleriet.

Dette fordi vi fremdeles ønsker å gi dere gode kunstopplevelser i trygge omgivelser.

ULF A. S. HOLBROOK

Kunstpunkt Lista 15. mai – 27. juni 2021

Åpningstider: mai: alle dager 12-16, juni: alle dager 12-17

Lydinstallasjon

Ulf A. S. Holbrook er en kunstner som jobber med lyd i ulike medier, som inkluderer komposisjon, installasjon, improvisasjon, programmering, tekst og akademisk forskning. Med en interesse for representasjonen av sted, rom og tid gjennom lyd jobber han med metoder som spatial audio (multikanals lyd-reproduksjon), feltopptak og spesialskrevet programvare.

Dette betyr at Kunstpunkt Lista denne gangen danner utgangspunktet for en lydinstallasjon som i stor grad baserer seg på lydopptak fra nærområdet. Vi håper dette vil gi publikum en ny og bredere opplevelse av lyd som en fysisk del av landskapet.

Ulf A.S. Holbrook har også tidligere arbeidet på Lista som del av Sørlandsutstillingens 50 årsjubileum i 2019.

Velkommen!