Det var skuespillere med kule kostymer og en DJ fra Berlin, til og med dørvakta var i rolle. Bildet er av skuespiller Ulrik Waarli Grimstad i sin rolle. Foto: Mac Valeur.

Det var mindre ekstremt enn det jeg hadde trodd, mindre explicit. Foto: Tiril Valeur Holter-Andersen.

Mac Valeur

Barn ingen adgang. Anbefalt for voksne. Noen hadde fortalt meg at det var en konsert, noen sa det var et skuespill. Viser seg det var litt av begge.

Berghain var en veldig interessant opplevelse med mange fine farger og interessante lyder. Hvis du liker point-of-view bøker/teater/media kommer du til å like dette!

Kule kostymer

Før jeg faktisk så forestillingen var jeg helt ærlig litt engstelig. Jeg var ikke helt sikker på hva det var. Noen hadde fortalt meg at det var en konsert, noen sa det var et skuespill. Viser seg det var litt av begge. Det var skuespillere med kule kostymer og en DJ fra Berlin, til og med dørvakta var i rolle. Det var mindre ekstremt enn det jeg hadde trodd, mindre explicit.

Nysgjerrig turist

En ting jeg også virkelig la merke til var hvordan de fremstilte effektene av narkotika, spesielt ecstasy. Måten de fremstiller en overdose er spesielt bra, med effekten som blir lagt på stemmene deres og de trippy beskrivelse. Denne forestillingen viser ikke rus på en åpenbart dårlig måte, de viste bare hva som skjer og lar oss som ser på bestemme oss for hva vi synes. Vi ser handlingen gjennom øynene til en nysgjerrig turist og til slutt blir vi bedt om å velge selv hvordan historien ender.

Min vurdering totalt er at dette er en spennende opptreden verdt å se hvis du takler å høre litt upassende språk.

Mac Valeur 14 år.

Samarbeidspartnere