KUNSTFAGLIG PROSJEKTLEDERS VIRKSOMHET

Onsdag 3. november, kl 11.00 til 14.00

På Bomuldsfabrikken kunsthall
Gratis adgang, lett servering
Maks 30 deltakere 
Påmelding sendes til linda@kristiansandkunsthall.no

Hvordan arbeider egentlig en kunstfaglig prosjektleder? Vi har invitert både regionale kunstfaglige prosjektledere og kuratorer fra KORO til å presentere prosjekter de har jobbet med, dele sine erfaringer og komme med innspill om det å jobbe med større offentlige oppdrag. I tillegg kommer kultursjef i Arendal og rådgiver innen det visuelle kunstfeltet i Kristiansand kommune for å gi et innblikk i sitt arbeid med kunst i offentlig rom.

Innleggsholdere: Thora Dolven Balke, med-kuratorer på Koro-prosjektet Agder kunstakademi på Agder fengsel, Nina Gresvig og Ruth Elisiv Ekeland, kunstfaglige prosjektledere ved Agder kunstsenter, Linda Sætra kultursjef i Arendal kommune og Angjerd Munksgaard rådgiver visuell kunst i Kristiansand kommune

VISP, Kristiansand kunsthall, Agder Kunstsenter, Bomuldsfabriken Kunsthall, NBK Agder og NK Sør-Norge inviterer til kurs for kompetanseheving for billedkunstnere på Sørlandet. Vi skal arrangere en kursrekke á 6 kurs i løpet av 2021, alle gratis ved påmelding.

Kursrekken er støttet av Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune.


Program SEMINAR KUNSTFAGLIG PROSJEKTLEDERS VIRKSOMHET

Konferansier: Lilly Bjørk, prosjektansvarlig Agder Kunstsenter

Kl.11.00 – 11.10 Servering, mingling og velkommen.

Kl.11.10 – 11.40: Kurator på Koro-prosjektet Agder Kunstakademi på Agder fengsel, Thora Dolven Balke: Presentasjon av Agder Kunstakademi på Agder fengsel.

Kl. 11.40 – 12.10: Kunstfaglig prosjektleder på Agder Kunstsenter, Nina Gresvig: Kunst i videregående skole basert på brukerinnsikt.

Kl. 12.10 – 12.30: Rådgiver innen det visuelle kunstfeltet i Kristiansand kommune Angjerd Munksgaard: Om Kristiansand kommunes arbeide med kunst i offentlig rom.

Kl.12.30 – 13.00: Lunsj

Kl.13.00 – 13.30: Kunstfaglig prosjektleder på Agder Kunstsenter, Ruth Elisiv Ekeland: Hvem skal kunsten kommunisere med? Å arbeide med kunst i offentlig rom prosjekter – presentasjon av et utvalg prosjekter.

Kl.13.30 – 14.00: Kultursjef i Arendal kommune Linda Sætra: Om Arendal kommunens arbeide med kunst i offentlig rom.

Spørsmål fra salen underveis.

14.00 Gratis omvisning i utstillingen på Bomuldafabrikken: Inghild Karlsen – Installasjoner fra 1979-2021

FOTO fra Roligheden skole i Arendal: Kunstner Izabela Żółcińska med verket
Rødliste for beskyttede arter.