Lasse Årikstad

KUNSTPUNKT LISTA HAR GLEDEN AV Å INVITERE TIL UTSTILLINGEN FLIMMERHÅRSPARYKK/STAKKITGJERDE av LASSE ÅRIKSTAD.

Velkommen til åpning Lørdag 21. mai kl 14!

Åpent hver dag i fra 12 til 16. Utstilingsperiode er fra 21 mai til 26.juni.

Lasse Årikstad jobber med maleri, collage, skulptur, installasjon, tegning og film.

Til Utstillingen på Lista viser han nye malerier og skulpturer produsert det siste året, hovedsaklig i 2022 samt en serie med collager som ble laget under en 2 ukers karantene /isolasjon i sin tidligere leilighet i Oslo i 2020

Årikstad har en aktiv utstillingspraksis både nasjonal og internasjonalt og har deltatt på utstillinger iblant annet Buenos Aires, Torino, Berlin, New York, Krasnodar, Guangzhou i tillegg til nasjonale steder som Van Etten, Hordaland Kunstsenter, Bergen Kunsthall, Galleri F15 og Sørlandets Kunstmuseum hvor han i 2014 vant Skmu/ Sparebanken Sør sin kunstnerpris for unge Kunstnere