SKATTEKURS MED KRISTOFFER VASSDAL

Onsdag 25. mai 12:00-14:00
På Kristiansand Kunsthall
Kursleder: Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal
Kurset er gratis.

Velkommen til skattekurs med Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal på Kristiansand Kunsthall.

Kurset vil fokusere på den nye næringsoppgaven for billedkunstnere, generelle fradragsregler og tips- og triks – ikke minst praktisk gjennomgang av skjemautfyllingen som skal til for å levere skattemeldingen.

Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal er kulturøkonom og autorisert regnskapsfører, med lang erfaring fra kunst- og kulturbransjen. Etter mange år som partner i PwC, har han i år startet opp et økonomihus for kunst- og kulturinstitusjoner, Vinje & Eriksen AS.

Kurset er et samarbeid mellom Kristiansand Kunsthall, Agder Kunstsenter, Bomuldsfabriken Kunsthall og VISP, og er støttet av Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune.