Det var også gøy å kunne ta på kunsten. Det er første gang jeg har opplevd. Foto: Morten Leithe Abrahamsen.

I 2. etasje var det det mange fargerike tepper og masse kopper i tre kasser. Foto: Morten Leithe Abrahamsen.

Jeg synes alt var veldig fargerikt, og det fikk meg til å tenke på regnbuen eller prideflagget. Foto: Morten Leithe Abrahamsen.

Morten står ved utstillingen i 2. etasje på Folkebiblioteket i Kristiansand. Foto: Karen Elisabeth Leithe Abrahamsen

Jeg valgte Elliot Page-koppen. Den var veldig kul og hadde en type bjelle i seg. Når jeg kom hjem ble det nok en prat rundt koppen. Foto: Karen E. Leithe Abrahamsen.

Utstillingen er på et bibliotek som jeg syntes er bra fordi da får alle slags folk det med seg. Foto: Morten Leithe Abrahamsen.

Morten Leithe Abrahamsen

Utstillingen Skeiv Kopp overrasket meg fordi det var ikke bare kopper.

Utstillingen står i 2. etg i voksenavdeligen på biblioteket i Kristiansand. Der er det mange fargerike tepper og noen kopper i tre kasser. Alt var veldig fargerikt som fikk meg til å tenke på regnbuen eller prideflagget.

Jeg likte koppene men ble litt overasket fordi det var ikke bare kopper. Det var feks en blomst også. På hver kopp sto det også navn på en kjendis som er i lgbtq-community. Jeg syntes ideen om at koppene deles ut til de som vil ha er kul.

Jeg valgte Elliot Page-koppen. Den var veldig kul og hadde en type bjelle i seg. Når jeg kommer hjem blir det nok en prat rundt koppen. Utstillingen er på et bibliotek som jeg syntes er bra fordi da får alle slags folk det med seg. Det var også gøy å kunne ta på kunsten. Det er første gang jeg har opplevd.

Anmeldelse av

Morten Leithe Abrahamsen 12 år

Samarbeidspartnere