SKRIVEKURS FOR BILLEDKUNSTNERE MED ØYVIND BERG

Onsdag 13. og torsdag 14. oktober, kl 10:00 til 16:00

i Verkstedet på Kristiansand kunsthall
Maks 10 deltakere 

Påmelding sendes til linda@kristiansandkunsthall.no

Mange billedkunstnere skriver – som en del av det kunstneriske arbeidet, for å formulere tanker, for å finne ut hva hen egentlig tenker, eller rett og slett fordi det skal sendes inn en søknad i skriftformat.

På dette lille kurset får deltakerne to dager med skrivetrening, drøfting av hva vi har skrevet og hvordan det kan utvikles videre. Kurset ledes av forfatteren og oversetteren Øyvind Berg.

Øyvind Berg, f. 1959, debuterte som lyriker i 1982 og har siden utgitt over 20 bøker: dikt, sakprosa, dramatikk og en roman, samt en mengde gjendiktninger. Han arbeidet intenst med teater og performance i teatergruppa Baktruppen, 1986-2011, og har mottatt en lang rekke priser og litterære utmerkelser. Bosatt i Kristiansand.

VISP, Kristiansand kunsthall, Agder Kunstsenter, Bomuldsfabriken Kunsthall, NBK Agder og NK Sør-Norge inviterer til kurs for kompetanseheving for billedkunstnere på Sørlandet. Vi skal arrangere en kursrekke á 6 kurs i løpet av 2021, alle gratis ved påmelding.

Kursrekken støttet av Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune